Sexy Pink Heart - Working

3 Mart 2016 Perşembe

Bazen olmuyor işte..

Bazen olmuyor.. Ne kadar çabalarsanız çabalayın işin içinden çıkamıyorsunuz.. Bu gibi zamanlarda bırakın gitsin.. Bırakın ne olacaksa olsun.. Bırakın kim gidecekse gitsin.. Sadece bırakın çünkü siz bırakmıyorsunuz ve içinizde boğuluyorsunuz!.. Sıkışıp kalıyorsunuz.. Söylemek istediğiniz her kelime boğazınızda kocaman bir top oluyor, canınızı yakıyor ve ardından gözlerinizden damlamaya başlıyor.
Bunun için sadece bırakın gitsin.. Söylemek istediğiniz kelimeleri bağırın gitsin.. Çünkü kimse içinizde yaşadıklarınızı bilmiyor.. :(
İşte bu yüzden içinizdekileri sadece siz özgür bırakabilirsiniz.. Bu özgürlük bazen iyi olan her şeyi yok edebilir.. Kalan herkesi gönderebilir.. Elinizi herkes bırakabilir.. Ama yanınızdakiler eğer kalmayı hak edenler olsaydı boğazınızdaki o acıya sebep olurlar mıydı? Hiç zannetmiyorum..
Bu yüzden kendinizi tutmayı, sıkmayı, kendinizi, kendi ellerinizle boğmayı bırakın.. Nefes alın.. İçiniz dışardakilerden daha değerli.. Çünkü dışardakilerin hiçbiri, hiçbir zaman sizi anlamayacak..Ben öyle yapıcam artık bırakıcam herşeyi, herşeyi akışına bırakmalıyız ki belki o zaman herşey düzelir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder